100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Knauf Gipsplaat RK 9.5mm 260x60cm

De A-plaat gebruik je op een onderconstructie voor niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Plaat met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Merk Knauf
Lengte 2600 mm
Breedte 600 mm
Dikte 9.5 mm
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Meer informatie over de verwerking van dit product kun je vinden in de verwerkingsinstructie.

Knauf A-plaat - Betrouwbare Gipsplaat voor Niet-Dragende Wand- en Plafondsystemen

De Knauf A-plaat is een hoogwaardige gipsplaat die ideaal is voor gebruik op onderconstructies voor niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Deze veelzijdige plaat is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, en biedt een uitstekende combinatie van sterkte en duurzaamheid.

Met een lengte van 2600 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 9,5 mm, biedt de Knauf A-plaat de perfecte afmetingen voor een breed scala aan toepassingen. De kern van de plaat is gemaakt van gips, wat zorgt voor een sterke en stabiele structuur. Aan beide zijden en langs de langskanten is de plaat bekleed met een goed hechtend, speciaal karton. Dit karton biedt extra bescherming en draagt bij aan de lange levensduur van de plaat. De grijsachtige kleur van het karton maakt de Knauf A-plaat gemakkelijk herkenbaar.

De randafwerking van de Knauf A-plaat bestaat uit ronde kanten (RK) aan twee zijden, wat het eenvoudig maakt om de platen naadloos op elkaar aan te sluiten. Dit resulteert in een glad en gelijkmatig oppervlak dat klaar is voor verdere afwerking, zoals schilderen of behangen.

Of het nu gaat om het creëren van niet-dragende scheidingswanden, het plaatsen van voorzetwanden of het verlagen van plafonds, de Knauf A-plaat biedt de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft voor een succesvol project. Kies voor Knauf A-platen en ervaar de kwaliteit en duurzaamheid die u van een marktleider in bouwmaterialen mag verwachten.

Lees meer minder

Recent bekeken