100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Knauf Gipsplaat AK 12.5mm 300x60cm

De A-plaat gebruik je op een onderconstructie voor niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Plaat met een kern van gips, waarvan de beide zijden en de langskanten met een goed hechtend, speciaal karton zijn bekleed.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Merk Knauf
Lengte 3000 mm
Breedte 600 mm
Dikte 12.5 mm
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Meer informatie over de verwerking van dit product kun je vinden in de verwerkingsinstructie.

Knauf A-plaat - Veelzijdige Gipsplaat voor Niet-Dragende Wanden en Plafonds

De Knauf A-plaat is de perfecte oplossing voor het realiseren van niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Deze veelzijdige gipsplaat is eenvoudig te monteren op een onderconstructie, waardoor het geschikt is voor diverse bouwprojecten, zowel in nieuwbouw als renovatie. Met een lengte van 3000 mm, een breedte van 600 mm en een dikte van 12,5 mm biedt deze plaat voldoende dekking en stevigheid voor elke klus.

De A-plaat is voorzien van een kern van hoogwaardig gips, wat zorgt voor een uitstekende brandwerendheid en geluidsisolatie. Beide zijden en de langskanten zijn bekleed met speciaal karton dat een sterke hechting garandeert. Het karton is goed herkenbaar aan de grijsachtige kleur, wat helpt bij een gemakkelijke identificatie tijdens de bouw.

Een belangrijk kenmerk van de Knauf A-plaat is de afgeschuinde kant (AK) randafwerking aan twee zijden. Deze randafwerking maakt het mogelijk om de naden eenvoudig en netjes af te werken, wat resulteert in een glad en professioneel eindresultaat. Dit maakt de plaat bijzonder geschikt voor toepassingen waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Kies voor de Knauf A-plaat voor uw volgende bouwproject en ervaar de kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid die deze gipsplaat te bieden heeft. Of het nu gaat om het creëren van nieuwe binnenwanden of het verlagen van plafonds, de Knauf A-plaat staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige afwerking.

Lees meer minder

Recent bekeken